Toch gelikt!

Ha!

Haha, je hebt toch gelikt! Dan heb ik een donkerbruin vermoeden dat we echt een match zijn. In ieder geval ben je nieuwsgierig en heb je humor. Dat zijn twee ingrediënten die we gemeen hebben. Lees vooral door.

Wat is jouw verhaal

Je bent een ambachtsman/vrouw in hart en nieren. Kortom; creatief schrijf jij je leven met hoofdletters. Maar in beeld komen is nu niet persé je grootste verlangen. Je hebt er een idee bij dat je dan rechtop moet zitten met je pootjes over elkaar, je een of ander lesje moet opzeggen die je van tevoren ingestuurd moet hebben. Daar gruwel je van. Mooi. Komt goed uit, want ik ook.

Maar ja, verkopen is niet je vak anders was je wel op de markt gaan werken

Maar je hebt wel een verhaal. En niet zomaar een verhaal: je hebt de wereld iets te bieden. Bovendien, je 'moet' je werk ook verkopen. En je begrijpt inmiddels dat een filmportret nu 'eenmaal' beter binnenkomt. Zeker als het mooi gemaakt is.

Daarom wil ik je graag zakelijk verleiden...om te kijken of het tussen jou en mij toch lukt. Misschien is het goed als je ook nog even de FAQ's doorneemt, kun je ook daar kijken of je vragen daar wellicht al beantwoord worden.

Omdat we echt in onze energie moeten matchen, bellen we eerst voor een Zoom-intake. Dan kun je wennen aan wie ik ben, kan ik zien hoe jij het 'doet op beeld' en hebben we ongemerkt als de eerste stap gezet naar een eventuele samenwerking. Of niet. En dan weten we dat ook maar meteen en besparen we elkaar gedoe.

met wie ben ik geen match?

  • Ik ben geen goede samenwerker met mensen die zich niet durven overgeven aan de regie van een ander;
  • Ik kom niet echt goed uit de verf in contact met heel bazige types;
  • Ik geloof dat als er tussen ons niks te lachen valt, het best nog wel 's lastig kon gaan worden in de samenwerking.

met wie werk ik graag samen?

  • optimistische mensen met een verhaal dat de wereld in moet;
  • serieuze vaklieden, professionals en mensen met een groot hart voor de goede zaak;
  • realistische, goedgeluimde wereldverbeteraars;
  • het helpt als je goed weet wie je favoriete publiek is, wat je 'dienst' of 'product' of 'werk' precies inhoudt zodat mensen weten waarom ze bij jou moeten zijn en waar je door gedreven wordt.