2-daagse opleiding

Twee dagen opleiding in filmmaken/editen EN een bedrijfsfilm in één

Een bedrijfsfilm krijgen + leren filmen en monteren met je smartphone? JA!

Door mij kun je – net als altijd – een film laten maken, om je zichtbaarheid te vergroten in het toch al overbezette online verkeer. Teksten komen in de verdrukking en dat is voor jou, als toekomstig amateur filmmaker natuurlijk goed nieuws. Want beelden, beelden, BEELDEN! Dát is wat mensen willen zien! Kijk maar naar je eigen online surfgedrag: je kijkt vermoedelijk liever dan dat je iets leest. Jouw klanten zijn niet anders. Zij willen ook weten met wie ze te maken hebben, wat het verhaal is achter je bedrijf en hoe jij hen wel (of misschien niet) van dienst kunt zijn. Dat is het machtig mooie van filmmaker zijn; je kunt verhalen tot leven wekken. Recht het hart in wandelen van de klant.

Ik maak samen met jou een bedrijfsfilm van én over jou, terwijl ik je tegelijkertijd het vak leer. We trekken 2 volle dagen samen op en het resultaat is dat je EN een film hebt van je onderneming EN je zelf weet hoe je moet filmen en monteren, zodat je mij daarna nooit meer in hoeft te huren. Zo kun je leren om je eigen marketing te doen als ZZP-er, jezelf eindelijk goed zicht- en vindbaar te maken voor je doelgroep, zodat je toekomstige klanten weten waarom ze bij jou moeten zijn en bij niemand anders. Want van jou is er maar een! En als je daar anders over denkt, dan daag ik je uit voor een discussie daarover en zetten we er een fles champagne op dat ik ‘m win, mét argumenten. Okay? Okay.

Je kunt subsidie krijgen op deze opleiding!

Er is een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, voor deze subsidie. Alle werkenden (waaronder ook zzp’ers) kunnen een budget gebruiken voor verdere kwalitatieve verdieping en ontwikkeling, maar ook voor versterking van je ondernemerschap, verbreding van je creatieve carrière of voor andere vormen van bij- of omscholing. Het gaat je helpen om je werk te behouden, of uit te breiden en meer regie te krijgen over je eigen toekomst. Iets dat zo belangrijk is in deze tijden: regie. Het gevoel dat je invloed kunt uitoefenen, zeker in deze onzekere Corona-tijd.

Culturele en/of Creatieve Sector

Je moet werk hebben of ambiëren in de culturele en/of creatieve sector. Er vallen heel veel SBI codes in dus denk niet te snel; het geldt niet voor mij. Je moet je willen professionaliseren en meerwaarde zien in dit traject voor jouw toekomst. Ik wil graag dat je je motivatie onderbouwt waarom jij denkt dat je hiermee geholpen bent en ik bel je, net als altijd, gewoon voor een intake om te kijken of we bij elkaar passen. De twee volle dagen les en film kost bij elkaar 2.850,- Euro (ex BTW). De vergoeding wordt tot 2000,- Euro (BTW-vrij) betaald door het fonds, die 850,- Euro (ex BTW) moet je dus wel zelf kunnen betalen.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dit is een van de unieke kansen die Corona ook biedt, dus deze prijsstelling is niet voor altijd (als we tenminste verlost raken van deze pandemie). Ik ben docent, Register Trainer/Coach en opleider. Dus didactisch zit het goed. En belangrijker misschien: een bevlogen mens die aanstekelijk enthousiast kan doceren.

Mail me met jouw motivatie en vul onderstaand formulier snel in, dan laat ik je zien hoe je de aanvraag moet doen. Ik geef de garantie zelf niet maar de instantie zelf, de aanvraag kost niet meer dan 10 minuten en je krijgt binnen 3 dagen antwoord. Het budget is beperkt. Dus wacht niet en pak je kans.

Stappenplan

 1. Na de intake telefonisch, maken we een afspraak voor het samen invullen van de aanvraag.
 2. Bij toekennen van de subsidie, ontvang je van mij een samenwerkingsovereenkomst. Daarin staan onze rechten en plichten wederzijds. Die lees je door en onderteken je voor akkoord.
 3. Je ontvangt daarna van mij de totaalfactuur (2.850,- ex BTW) eerst. Binnen een week krijg je van de subsidievertrekker het netto bedrag op je rekening gestort, MINUS een-derde. Die laatste som krijg je overgemaakt nadat onze samenwerking klaar is en de film is opgeleverd. Je moet hiervoor het betalingsbewijs aan mij, aan de subsidieverstrekker overleggen en het certificaat van deelname dat je van mij krijgt, meesturen.
 4. Dan gaan we aan de slag:
  1. We telefoneren eerst, waar ik jouw kernwaarden met je doorneem. Dit is een twee uur durende workshop waar we helder krijgen waar jij voor staat, wat voor jou belangrijk is en waar je wensen en grenzen liggen. Dit helpt om het filmverhaal later helder voor het voetlicht te kunnen krijgen.
  2. Daarna maken we nog een telefonische afspraak, waar ik je in een twee uur durende workshop door je Personal Branding neem. Aan de hand van deze input, kan ik een shotlist maken: de verhaallijn zoals we die gaan opnemen.
  3. De shotlist lees jij door en onderteken jij voor akkoord, zodat we het er van tevoren over eens zijn hoe de film er gaat uitzien.
  4. We maken daarna een afspraak waarbij ik kom filmen op jouw lokatie naar keuze en dan volgen we gestructureerd het filmplan.
  5. Na de filmdag, kom je de week erop naar Amsterdam en monteren we de film samen in mijn studio.
  6. Nadat de film opgeleverd is, bespreken we samen nauwgezet wat je allemaal geleerd hebt, welke stappen je kunt herhalen zodat je je eigen films daarna helemaal zelfstandig kunt maken.
  7. Tot slot volgt er een evaluatiegesprek over de samenwerking.
  8. Bij het maken van je eerste film, die je zelfstandig maakt met je smartphone, heb je recht op twee maal een uur gratis telefonische coaching.