2-daagse opleiding

Twee dagen opleiding in filmmaken/editen EN een bedrijfsfilm in één

Een bedrijfsfilm krijgen + leren filmen en monteren met je smartphone? JA!

Bij mij kun je – net als altijd – een film afnemen, om je zichtbaarheid te vergroten in het toch al overbezette online verkeer. Teksten komen in de verdrukking en dat is voor filmmakers natuurlijk goed nieuws. Want beelden, beelden, BEELDEN! Dát is wat mensen willen zien! Kijk maar naar je eigen online surfgedrag. Jouw klanten zijn niet anders. Jouw klanten willen weten met wie ze te maken hebben, wat het verhaal is achter je bedrijf en hoe jij hen wel (of misschien niet!) van dienst kunt zijn. Dat is het machtig mooie van filmmaker zijn; je kunt verhalen tot leven wekken. Recht het hart in wandelen van de klant.

Ik maak dan samen met jou een bedrijfsfilm van én over jou, terwijl ik je tegelijkertijd het vak leer. We trekken 2 volle dagen samen op en het resultaat is dat je EN een film hebt van je onderneming EN je zelf weet hoe je moet filmen en monteren, zodat je mij daarna nooit meer in hoeft te huren. Zo kun je leren om je eigen marketing te doen als ZZP-er, jezelf eindelijk goed zichtbaar en vindbaar te maken voor je doelgroep, zodat je toekomstige klanten weten waarom ze bij jou moeten zijn en bij niemand anders. Want van jou is er maar een! En als je daar anders over denkt, dan daag ik je uit voor een potje discussie daarover en zetten we er een fles champagne op dat ik ‘m win, mét argumenten. Okay? Okay.

Je kunt subsidie krijgen op deze opleiding!

Er is een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen, voor die subsidie. Alle werkenden (waaronder ook zzp’ers) kunnen een budget gebruiken voor verdere kwalitatieve verdieping en ontwikkeling, maar ook voor versterking van je ondernemerschap, verbreding van je creatieve carrière of voor andere vormen van bij- of omscholing. Het gaat je helpen om je werk te behouden, of uit te breiden en meer regie te krijgen over je eigen toekomst. Iets dat zo belangrijk is in deze tijden: regie! Het gevoel dat je invloed kunt uitoefenen!

Culturele en/of Creatieve Sector

Je moet werk hebben of ambiëren in de culturele en/of creatieve sector. Er vallen heel veel SBI codes in dus denk niet te snel; het geldt niet voor mij. Je moet je willen professionaliseren en meerwaarde zien in dit traject voor jouw toekomst. Ik wil graag dat je je motivatie onderbouwt waarom jij denkt dat je hiermee geholpen bent en ik bel je, net als altijd, gewoon voor een intake om te kijken of we bij elkaar passen. De twee volle dagen les en film kost bij elkaar 2.550,- Euro. De factuur wordt tot 2000,- Euro betaalt door het fonds, die 550,- Euro moet je wel zelf kunnen betalen.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dit is een van de unieke kansen die Corona ook biedt, dus deze prijsstelling is niet voor altijd (als we tenminste verlost raken van deze pandemie). Ik ben docent, Register Trainer/Coach en opleider. Dus didactisch zit het goed. En belangrijker misschien: een bevlogen mens die aanstekelijk enthousiast kan doceren.

Mail me met jouw motivatie en vul onderstaand formulier snel in, dan laat ik je zien hoe je de aanvraag moet doen. Ik geef de garantie zelf niet maar de instantie zelf, de aanvraag kost niet meer dan 10 minuten en je krijgt binnen 3 dagen antwoord. Is dit cool of is dit cool. Het budget is beperkt! Dus wacht gewoon niet en pak je kans nu, zou ik zeggen.